METODO CHAMPENOISE
- Brut Erbaluce Silva
- Brut Franciacorta
- Brut Bellavista
- Brut “Prestige” Cà del Bosco
- Cartizze
- Ferrari Rosè
- La Scolca
- Prosecco Valdobbiadene
GLI CHAMPAGNE
- “Cristal” Brut Roederer
- Brut Laurent Perrier
- “Brut Premiere” Louis Roeder
- “R” Brut Ruinart
- Brut S.P.B. Vueve Cliquot
- Paule-Etienne Saingermain Rosè Bianco
PASSITI
- Chateau St. Elen
- I principi Picolit Fantinel
- Moscato Rosa
- Muscat De Frontignan
- Passito Ben Riè
- Picolit
- Roncaia Eclisse Zuccolo
- Roncaia Picolit Zuccolo
- Roncaia Ramandola Zuccolo
- Sauternes Barsac
- Verduzzo
VINI DA DESSERT
- Brachetto
- Malvasia di Castelnuovo Don Bosco
- Moscato Gagliardo Gianni
- Moscato d’Asti “La Caudrina” Dogliotti
DISTILLATI
- Grappa Bianca
- Grappa Invecchiata
- Cognac
- Whisky
- Amari