METODO CHAMPENOISE

Brut Erbaluce Silva
Brut Franciacorta
Brut Bellavista
Brut “Prestige” Cà del Bosco
Cartizze
Ferrari Rosè
La Scolca
Prosecco Valdobbiadene

GLI CHAMPAGNE

“Cristal” Brut Roederer
Brut Laurent Perrier
“Brut Premiere” Louis Roeder
“R” Brut Ruinart
Brut S.P.B. Vueve Cliquot
Paule-Etienne Saingermain Rosè Bianco

PASSITI

Chateau St. Elen
I principi Picolit Fantinel
Moscato Rosa
Muscat De Frontignan
Passito Ben Riè
Picolit
Roncaia Eclisse Zuccolo
Roncaia Picolit Zuccolo
Roncaia Ramandola Zuccolo
Sauternes Barsac
Verduzzo

VINI DA DESSERT

Brachetto
Malvasia di Castelnuovo Don Bosco
Moscato Gagliardo Gianni
Moscato d’Asti “La Caudrina” Dogliotti

DISTILLATI

Grappa Bianca
Grappa Invecchiata
Cognac
Whisky
Amari